Herstellingen & Onderhoud

Is er iets mis met uw hogedrukreiniger? Zijn enkele onderdelen van uw apparaat aan vervanging toe of moeten er herstelwerkzaamheden aan gebeuren? Dan bent u bij Pro-Press aan het juiste adres. Herstellingen en onderhoudswerkzaamheden aan reinigingstoestellen op hoge druk is de sterkte van Pro-Press. We zijn dan ook uiterst ervaren op dit gebied.

Soms duren onderhouds- of herstelwerkzaamheden aan een professionele hogedrukreiniger langer dan een dag. Is dat het geval, dan krijgt u van Pro-Press gratis een vervangtoestel mee, zodat uw werkzaamheden niet stil komen te liggen. Handig! Bovendien kunnen we het apparaat waaraan gesleuteld moet worden gewoon bij uw bedrijf op komen halen en weer terugbrengen, indien u dat wenst en is gratis binnen een straal van 20km.

Bij Pro-Press beschikken we over alle benodigde technische kennis en vakkundigheid om uw hogedrukreinigers optimaal te kunnen onderhouden en herstellen. Onze werkplaats bevat alles wat nodig is om professioneel en snel te werk te gaan. Wilt u uw apparaat laten herstellen of onderhouden in onze werkplaats? Neem dan gerust contact op!